Svinjska kovrčava crijeva dolaze u tri kalibra: široki, srednji i uski. Veličina se određuje prema mjestu gdje se proizvod nalazi u životinjskoj utrobi.
Ubuntu se obično nalazi 9-10 komada dužine 1 metar. Svinjska kovrčava crijeva se lako prepoznaju po svom kovrčavom izgledu. Također su dostupna selektiranjem u 5 mm kalibre.
Koriste se za proizvodnju krvavica, sopressata i mortadela.
VELIČINA |
PROIZVOD |
Široko |
Kuhani braunschweiger |
Srednje |
Jetrena kobasica, sušena salama |
Usko |
Talijanska salama |
Svinjska kovrčava crijeva su također dostupna i selektirana.
VELIČINA |
PROIZVOD |
45-50 |
Talijanska salama |
50-55 |
Jetrena kobasica, sušena salama |
55-60 |
Jetrena kobasica, sušena salama |
60-65 |
Kuhani braunschweiger |
65-70 |
Kuhani braunschweiger |
70+ |
Kuhani braunschweiger |
...
- << Prethodno
- Sljedeće