Indeks Članka

Svinjska kovrčava crijeva dolaze u tri kalibra: široki, srednji i uski. Veličina se određuje prema mjestu gdje se proizvod nalazi u životinjskoj utrobi.

Ubuntu se obično nalazi 9-10 komada dužine 1 metar. Svinjska kovrčava crijeva se lako prepoznaju po svom kovrčavom izgledu. Također su dostupna selektiranjem u 5 mm kalibre.

Koriste se za proizvodnju krvavica, sopressata i mortadela.

VELIČINA

PROIZVOD

Široko

Kuhani braunschweiger

Srednje

Jetrena kobasica, sušena salama

Usko

Talijanska salama

Svinjska kovrčava crijeva su također dostupna i selektirana.

VELIČINA

PROIZVOD

45-50

Talijanska salama

50-55

Jetrena kobasica, sušena salama

55-60

Jetrena kobasica, sušena salama

60-65

Kuhani braunschweiger

65-70

Kuhani braunschweiger

70+

Kuhani braunschweiger

...

eu4

eu2

operativni program

eu 3

bisnode